Imagen de avatar Asus a41-x550a Accu Laptop
kopenaccu

Accu a32-k53 Asus Goedkope Online Kopen

Na de dunne en lichte zephyrus en’s werelds eerste laptop te beschikken over een 120Hz refresh rate display (ROG G701), is Asus terug met een andere Accu voor Asus a41-x550a laptop. Het bedrijf heeft de ROG 703, die wordt geleverd met een 17.3-inch scherm voor de AVHA van de 144Hz en een pre-overklokt Intel Core i7-7820HK gelanceerd. Het kenmerkt NVIDIA’s GeForce GTX 1080 GPU behandeling van de graphics en een volledige Desktopvervanger, geprijst bij $3499 (Rs. 2,26,600 circa). De GPU zelf zal gaan tot 1974MHz in de boost-modus, die veel hoger is dan Nvidia is aanbevolen 1733 MHz. Asus heeft verder fettled voor de GPU en de GTX 1080 op de G703 kan duw haar geheugen data transfer snelheid van 10GT/s naar 10.3GT / s.

Naast het zijn de enige laptop hebben een 144Hz tarief G-Sync weergave op 1080p vernieuwen, heeft Asus plannen om een 4K-versie van de laptop ook met een vernieuwingsfrequentie van 60Hz, met 100% dekking van het NTSC-gamma. De optie overklokt CPU met de i7-7820HK komt overclocked 4.3 GHz in single core burst-modus, die ongeveer 400Mhz hoger is dan wat Intel aanbeveelt, die in sommige spellen helpen kunnen. Hoewel, minder krachtige varianten van de Accu A41-X550E Asus van de ROG krijgt niet de hogere CPU-prestaties, zoals die zal worden aangedreven door een niet-overklokbare Intel Core i7-7700HQ. Als u bezorgd over Asus met behulp van de laatste generatie Intel processor voor de taak bent, worden verzekerd dat het 8e gen-equivalent van de CPU’s zijn nog niet uit en we een spec update in de toekomst zien kunnen.

o coole dingen neer Asus is de machine uitgerust met twee blower stijl 12V ADC (antistof koeling) ventilatoren. Deze fans zijn krachtiger dan de gebruikelijke 5V fans laptops van dit genre gebruik. Deze fans worden gecombineerd met een nieuwere ontwerp van het koellichaam met grotere vinnen te rijden van meer lucht, vermindering van de luchtweerstand, evenals het verhogen van de oppervlakte met behulp van meer vinnen.

Op de voorkant van het geheugen beschikt de Accu voor Asus a32-k72 over een 32GB DDR4-2800 DRAM. Dit is verder uit te breiden tot 64GB. In tegenstelling tot het RAM-geheugen, er zijn meerdere opslagopties vermeld op Asus’ website, inclusief twee 512 GB PCIe 3.0 x4 SSD’s in RAID 0 gecombineerd met een 2 TB HDD.

De laptop kan gelijktijdig maximaal drie beeldschermen ondersteunen. Het toetsenbord heeft een N-sleutel rollover, aanpasbare per belangrijkste RGB-achtergrondverlichting en een reisafstand van 2,5 mm die is aangevuld met een anti slip palm rest. Het gecombineerde gewicht van deze gamecomputer is ongeveer 4,8 kilogram.

De laatste G701 van de ROG-laptop van Asus werd gelanceerd op een 3,49,990 in India en wij zijn van mening, als lanceerde de ROG-G703 zal worden geprijsd op dezelfde manier.

Serie van laptops Republiek van Gamers van Accu a32-k53 Asus krijgt een nieuw lid in 2017, beg G703 “Chimera”, de laatste is misschien het meest krachtige model uitgerust met een van het vennootschappelijk grafische chip. Wij behandelen onze krachtigste disponiblă configuratie op een laptop op dit moment, met de karakteristieke design van de serie van laptops gelieve enigszins gewijzigd, display zeer snel voor gaming en mogelijkheden voor degenen die meer willen overklokken prestaties van een laptop die is al erg sterk.

Het moet gezegd worden vanaf het begin dat BEG niet een laptop G703 “draagbare”. Ja, het kan worden verplaatst door colo-colo, maar zeker is niet gebouwd om te worden gedragen in een tas voor wegen elke dag op het werk. Accu Asus a32-k55 Met een gewicht van 4,8 kg en 5.1 cm dik en scherm met diagonale 17.3 “, waarschijnlijk de” Desktopvervanger “past bij hem veel beter.

Het is uitgerust met een display die toepasbaar is bij AHVA frequentie van 144 Hz en is compatibel met adaptieve technologie G-SYNC van NVIDIA, die syncs framerate in games met die van het deelvenster om een gebruikerservaring nog aangenamer. De CPU is al beroemde Intel Core i7-7820HK, varianca, die de mogelijkheid biedt van overklokken tot meer dan 4,3 GHz (single core, natuurlijk).

Standaard en integreert een GPU NVIDIA Accu Asus a42-g75 met 8 GB geheugen 32 GB GDDR5X, DDR4 RAM-2800, twee SSD van 256 GB in RAID 0, 1 een SSHD TGB en een volledig toetsenbord met achtergrondverlichting RGB. Er zullen meer variaties en “zwak”, die kunnen worden geconfigureerd met de processor i7-7700HQ, en misschien met minder variaties. ASUS lijkt ook wel interesse in de lancering van een versie met 4 k-display.

Accu voor Asus A32-F82

In hoofdstuk connectiviteit behandelen we bijna alles dat essentieel is. Wi-Fi 802.11 ac in 2 x 2-configuratiegegevens, Gigabit Ethernet-poort, een Thunderbolt-aansluiting 3, vier USB 3.0 Type-A, mini Display Port met HDMI 1.4, 2.0 en twee audio-aansluitingen. Audio RIP esă worden zeer geavanceerde, tenminste op papier: 2 x 2 W en twee 3 W, uitgerust met een digitale aplificator ESS sabel.

Een prijs van de ASUS ROG G703 begint bij $3,500, dit model zal worden uitgebracht in winkels in Europa en de Verenigde Staten in de komende weken.

http://kopenaccu.oneminutesite.it/accu_a41-x550e_asus_eerlijke_prijzen.html

http://kopenaccu.pledgepage.org/diary.php?id=18514&author=Accu+voor+Asus+a32-k72

Tags:

Deja un comentario