fodboldtrøjer

Jose Mourinho har reageret vredt

Ac Milan Trøje, Juventus Trøje

solskjaer klagede over, at fotbollströjor 2021 2-0 fra første etape

Jose Mourinho har reageret vredt på Ole Gunnar Solskjaer, efter at Manchester United-chefen slog ud på Heung-Min Son efter gæsternes ‘3-1-sejr på Tottenham.

Solskjaer klagede over, at Son havde ‘forbundet’ dommeren med sin rolle i Uniteds afviste mål i første halvleg, da han gik ned efter at være blevet fanget af Scott McTominays omstrejfende arm, før Edinson Cavani scorede.

VAR gennemgik problemet og sendte dommer Chris Kavanagh til pitchside-skærmen med målet ikke tilladt. Son satte derefter Spurs foran, men United kæmpede tilbage med mål fra Fred, Cavani og sub Mason Greenwood for at sikre sig tre point.

ac milan trøje

Både Solskjaer og Mourinho så ud til at have været involveret i et heftigt sammenstød under spillet i første halvleg, men United-chefen sagde efter kampen, at han havde talt med Mourinho i pausen.

juventus trøje

Tottenham rejser nu til Everton i Premier League på Friday Night Football, live på Sky Sports Premier League kl. 20, mens Manchester United er vært for Granada i Europa League kvartfinalen anden etape kl. 20 torsdag, hvilket fører 2-0 fra første etape .