masse kroppe med sin venstre
Ben Wynter slog otte minutter i

Ac Milan Trøje, Danmarks Landsholdstrøje

magpiesne gik videre efter fotbollströjor med eget namn på ryggen forum identiske fejl på ellis

Ben Wynter slog otte minutter i stoppetid, da Torquay klatrede til toppen af ​​National League efter en 2-2 uafgjort med Notts County ved Plainmoor.

Magpiesne gik videre efter 38 minutter, da Jim O ‘Brien holdt bolden i spil og fandt Dion Kelly-Evans, der krøllede hjem gennem en masse kroppe med sin venstre fod for at score sit første mål for klubben.

Torquay var tæt på at trække sig selv niveau to minutter efter genstart, da Adam Randell fløj på en lang bold frem fra Joe Lewis, men Scott Boden kunne ikke holde sin indsats nede, og den landede på taget af nettet.

ac milan trøje

danmarks landsholdstrøje

Og County fik dem til at betale to minutter senere, da de fordoblede deres fordel fra et kort hjørne. Connell Rawlinson ledede Jakes Reeves ”kryds ned til Mark Ellis for at skyde hjem.

Mågerne gav sig selv håb med 15 minutter tilbage, da Connor Lemonheigh-Evans volleyed hjem Billy Waters ‘kryds.

Torquay blev reduceret til 10 mand to minutter fra tiden, da Josh Umerah modtog to gule kort for identiske fejl på Ellis.